Your address will show here +12 34 56 78
REFERENTIES

De referenties hieronder zijn geschreven door bestaande klanten van Gerry.

 • Wist zeer goed alles te benoemen, was voor ons als leken zeer duidelijk in zijn uitleg. wij hebben inmiddels al door verwezen naar een nieuwe klant. wij waren dus uitermate tevreden."
  U.en A. B.

 • Eerste gesprek ruim de tijd genomen, goede uitleg. Volgende dag al de eerste financieringsvoorstellen. Heeft goed advies gegeven om tot een goede hypotheekaanbod te komen, nam overal ruim de tijd voor en ging achter alles aan."
  Gerda

 • De hypotheekadviseur was zeer duidelijk, gaf prima uitleg, was zeer benaderbaar en was vasthoudend richting de geldverstrekker. De geldverstrekker had haar zaken meerdere malen niet goed voor elkaar. De hypotheekadviseur heeft zich telkens voor ons ingezet, zodat de geldverstrekker uiteindelijk haar gemaakte beloftes ook is nagekomen."
  Jakob

 • Open en direct. Helder communicerend en veel kennis van zaken. Wist snel tot de kern te komen en kwam met voorstellen voor een optimaal resultaat. Kwam zijn afspraken na en begeleidde het totale financieringstraject. Proactief werden alle activiteiten opgepakt, waardoor wij konden focussen op andere zaken rond de verhuizing. Het financiële traject was in goede handen."
  WH
Contact

Wil je verder kennismaken en bespreken hoe Gerry jou kan helpen met jouw hypotheek? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.