Your address will show here +12 34 56 78
Over ons

“Met Gerry als financieel adviseur weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt een helder advies passend bij jouw persoonlijke omstandigheden en hypotheek wensen.”

Over ons

De drijvende kracht achter A.A.S. Financiële Diensten is Gerry Huiberts. De erkend hypotheekadviseur die grondig uitzoekt wat jij nodig hebt in de aanloop naar een hypotheek en zich volledig inzet om precies dat te bereiken. Met Gerry als financieel adviseur weet je precies waar je aan toe bent. Hij weet snel en effectief jouw situatie te schetsen en heeft een prettige manier van communiceren, waardoor jij je meteen op je gemak voelt. Hij is goed en snel bereikbaar, geeft heldere adviezen passend bij jouw persoonlijke omstandigheden en staat klaar voor vragen en opmerkingen.  Gerry weet met een nuchtere aanpak en een portie humor iedereen op zijn gemak te stellen, zonder je daarbij het gevoel te geven dat je niet serieus genomen wordt. Dat doet hij namelijk wel degelijk: “Mijn ambities liggen voornamelijk op het persoonlijk vlak. Ik creëer graag een band met mijn klanten, om inzicht te krijgen in wat hen drijft. Ik kan op mijn manier een steentje bijdragen aan hun woongeluk. Dat vind ik belangrijk. Door hen persoonlijk en op een betrokken manier te voorzien van een reëel advies, krijg ik positieve reacties en tevreden klanten. Dat geeft mij voldoening en de waardering die ieder mens nodig heeft. Hier haal ik elke keer weer mijn energie en motivatie uit.”

Persoonlijk geluk voorop

Gerry staat voor transparantie en eerlijkheid, wat je ziet is wat je krijgt. Hij is oprecht en geïnteresseerd in mensen. Persoonlijk geluk staat voorop, geld is daarin secundair. “De primaire geldzaken moeten gewoon goed geregeld zijn, dan kun jij je verder bezig houden met de leuke dingen in het leven.” Zijn persoonlijke waarden komen overeen met de manier waarop hij te werk gaat. Hij zorgt ervoor dat alles inzichtelijk en begrijpelijk is en gedurende het traject is hij altijd goed te bereiken.

Gerry Huiberts

De combinatie van vakkundige kennis en de persoonlijke aanpak maakt Gerry een specialist in zijn vakgebied

Bewust werken en leven

Van origine is Gerry bedrijfseconoom en na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij verzekeraars heeft hij in 1996 bewust gekozen voor een kleinschaliger, eigen onderneming. Bij het uitvoeren van zijn diensten geeft hij de voorkeur aan focus op “persoonlijk en betrokken” in plaats van “groter en meer”. Dit is de manier waarop Gerry in het leven staat, zowel zakelijk als privé.  “Ik ben een echt mensen-mens. Ik omring me graag met mijn gezin. We ondernemen graag sportieve activiteiten, zoals wielrennen. Ik ben lid van FTC de Dobberieders uit Zuidlaren, in groepsverband trek ik er met veel plezier op uit voor een wielertocht. Ook ben ik in mijn vrije tijd te vinden op de sportschool FGT in Tynaarlo. Ik ben vaak onder de mensen. Ik vind het leuk om een praatje te maken en ik ben geïnteresseerd in wat hen bezig houdt, hoe het met ze gaat. Dat is niet alleen iets wat vrienden en familie, maar ook klanten in mij waarderen. Daar word ik blij van. Ik vind het belangrijk om naast het zorgen voor brood op de plank ook voldoende tijd over te houden om te leven, te sporten en te ontspannen. Deze waarden neem ik ook altijd mee in gesprek met mijn klanten, ik help hen graag in diezelfde positie te komen of te blijven.”

Contact

Wil je verder kennismaken en bespreken hoe Gerry jou kan helpen met jouw hypotheek? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.