Your address will show here +12 34 56 78
"Voor iedereen een passende hypotheek"

“De voordeligste hypotheek tegen de laagste lasten en beste voorwaarden.” Klinkt goed! Maar past een dergelijk hypotheekadvies wel bij jouw persoonlijke situatie? Voorkom de gevaren van standaard hypotheekpakketten. A.A.S. Financiële Diensten geeft je onafhankelijk hypotheekadvies op maat.

Persoonlijk Hypotheekadvies

Na het eerste contact volgt een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Gerry maakt samen met jou een situatieschets en legt uit wat je kunt verwachten bij een advies op maat. Koop je voor het eerst (alleen) een huis? Ga je verhuizen of scheiden? Of een hypotheek oversluiten? Ga je sparen of beleggen? In alle gevallen komt er een hoop op je af. Met advies van Gerry kun jij de juiste keuze maken, dan regelt hij de rest.

Situatie analyse

Het persoonlijk advies houdt in dat er een analyse komt van je bestaande situatie. Hierbij wordt alle relevante informatie geïnventariseerd, als ook je persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het maximale hypotheekbedrag en de gewenste maandlasten. Ook worden de risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensionering besproken. Hierna volgt het daadwerkelijke hypotheekadvies dat volledig is toegespitst op jouw situatie en waarbij alle risico’s middels levens- en schadeverzekeringen zijn gedekt. Mocht een dergelijk risico zich voordoen, dan kun je gewoon in de woning blijven.

Onafhankelijk adviseur

Gerry kiest heel duidelijk voor de persoonlijke benadering waarbij hij kijkt naar de specifieke behoeften, welke situatie er speelt en het zo laag mogelijk houden van de lasten. Om daarin geheel vrij te kunnen zijn werkt hij als onafhankelijk adviseur. Op deze manier kan Gerry samenwerken met vrijwel alle geldverstrekkers en de voor jou optimale omstandigheden creëren. Je bent in alle gevallen verzekerd van persoonlijk advies en transparantie van de kosten.

“A.A.S. Financiële Diensten reageert niet vanuit standaardoplossingen maar gaat op een intelligente wijze op zoek naar de oplossing op maat.”

Image Caption

Vast verrichtingentarief

Iedere situatie en elke persoon is anders. Vaak wordt er gewerkt met standaard hypotheekpakketten die samen gaan met een provisiebeloning. Dit is een situatie waarin de hypotheekadviseur wordt betaald door de geldverstrekker of verzekeraar. Hierdoor kan provisie gedreven advies gestimuleerd worden, wat in geen geval in het belang van de klant is. Gerry doet het daarom anders, dat wil zeggen dat er gewerkt wordt met een vast verrichtingentarief. Tijdens het eerste gesprek wordt er een vast tarief overeengekomen voor een onafhankelijk hypotheekadvies en volledige transparantie. 

Na het eerste gesprek gaat Gerry voor je aan de slag. Gedurende het gehele traject en indien nodig ook daarna, is Gerry goed en snel te bereiken. Zowel telefonisch als per email, binnen 24 uur is er altijd een reactie.

“Je rekent rechtstreeks met A.A.S. Financiële Diensten af en niet via de verzekeraar of bank.`

Image Caption

Contact

Wil je verder kennismaken en bespreken hoe Gerry jou kan helpen met jouw hypotheek? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.